RunX: de hardloopspeciaalzaak voor ieder type sporter

2024-04-24
-

RunX is de ultieme specialist voor elke hardloper, ongeacht je ervaringsniveau. Wil je beginnen met hardlopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele loopanalyses aan, wat essentieel is om blessures te voorkomen en fit te blijven. Bij hardloopwinkel RunX vind je een uitgebreide selectie van topmerken, waaronder Asics, Brooks, Hoka, Mizuno, Garmin, Falke, New Balance, On en Saucony. Of je nu op zoek bent naar hardloopschoenen, wandelschoenen (voor zowel dames als herentrailschoenen of sportschoenen met spikes, en hardloopschoenen voor heren, dames of kinderen, kom langs in onze winkels en wij helpen je te vinden welke hardloopschoen bij jou past. Een voorbeeld is de Asics Gel, bijvoorbeeld voor jongens of heren. Naast hardloopschoenen biedt RunX ook hardloopkleding en andere accessoires voor hardlopen aan. Denk aan horloges zoals de Forerunner 255 Music of de Garmin Forerunner 965

Elke RunX-hardloop winkel in Nederland wordt gerund door zelfstandige ondernemers, die gedeeltelijk hun eigen assortiment bepalen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het ons in staat stelt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze adviseurs zijn gepassioneerde sportliefhebbers en staan klaar om je uitgebreid advies te geven. Je bent van harte welkom in een van onze winkels voor deskundig en persoonlijk advies. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningensportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlemhardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

Bij een bezoek aan een van onze winkels staat persoonlijk advies centraal. Onze adviseurs helpen je met een gedetailleerde loopanalyse om de perfecte hardloopschoenen (op maat) te vinden, bijvoorbeeld bij het aanmeten, voor zowel heren, dames als kinderen. Ze geven ook advies over blessures, hardloopschema's en voeding. Op zoek naar hardloopschoenen met veel demping? RunX helpt je graag!