Eenvoudig fietsen huren in grote en kleine aantallen via Bike Mobile

2024-06-11
-

Fietsen huren voor verschillende activiteiten

Maak gerust gebruik van onze fietsverhuurservice als je bijvoorbeeld een grootschalig evenement in organiseert en op zoek bent naar duurzaam en milieuvriendelijk vervoer per fiets voor je gasten. Dat is echter niet de enige mogelijkheid. Als je een hotel of camping in beheert en overweegt om fietsverhuur aan te bieden aan je gasten, kun je op ons rekenen als je betrouwbare fietsverhuurpartner. Wij zorgen voor het plaatsen en onderhouden van de fietsen, zodat jouw gasten er dagelijks van kunnen genieten. Je hoeft pas te betalen wanneer er daadwerkelijk een fiets wordt verhuurd.

Grote + kleine aantallen fietsen

Bij Bike Mobile is het gemakkelijk en snel om fietsen te huren voor zowel particuliere tochten als zakelijke uitjes. Of je nu alleen op pad wilt gaan met een enkele fiets of een groter aantal fietsen nodig hebt voor een groep, bij ons ben je aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven in de Randstad en omstreken.

Ons assortiment omvat diverse soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, tourfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en (kinder)tandems. Je kunt onze fietsen ophalen op een van onze vaste locaties, of we kunnen de fietsen naar een door jou gekozen plek brengen. We leveren door heel Nederland en op verzoek zelfs in het buitenland.

Bij Bike Mobile staat persoonlijke aandacht voorop. Ons motto is niet voor niets 'Serve with a smile'. Dus of je nu een ontspannen fietstochtje wilt maken of een groepsuitje plant, wij staan klaar om je te helpen met al je fietsverhuurbehoeften.

Verschillende regio’s

Bike Mobile verhuurt fietsen in bijvoorbeeld Zuid- en Noord-Holland, bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje in deze provincies. Als je tien of meer fietsen huurt, leveren wij ze op de door jou gekozen locatie en halen ze daar ook weer op. Dit kan op dezelfde plek zijn, maar dat is niet verplicht. Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit bij onze fietsverhuurdienst. Huur bijvoorbeeld fietsen in Amsterdam, RotterdamHaarlem, DelftDen Haag, Leiden, AmstelveenDordrechtAlkmaar, Gouda, Zoetermeer of Hoofddorp. Of ga er op de fiets opuit in Zandvoort tijdens de Grand Prix.