Internetbureau JKC Media in Eindhoven

2024-05-22
-

Overweeg je om een WordPress website of een WordPress webshop te laten creëren? Bij JKC Media, een internetbureau gevestigd in Eindhoven, staan we klaar om deze taak op ons te nemen. Ons team staat voor proactieve aanpak, resultaatgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan meteen voor je klaar. Het laten maken van een nieuwe website kan moeiteloos en zonder zorgen met onze diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van doeltreffende, goed vindbare en gebruiksvriendelijke WordPress websites en webshops.

WordPress website laten maken

Het team van JKC Media is voortdurend bezig met het bouwen van professionele websites met behulp van het WordPress Content Management Systeem (CMS). Dit doen we al meer dan vijf jaar met plezier voor onze klanten. Bij het creëren van een WordPress website houden we rekening met marketingtechnieken, SEO-optimalisatie voor zoekmachines en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Strijp-S in de Brainport-regio van Eindhoven. Als WordPress internetbureau in Eindhoven zijn wij beschikbaar om zakelijke websites te ontwerpen voor klanten in heel Nederland, ook maatwerk websites. Wij zijn transparant over de kosten voor het laten maken van een website.

WordPress webshop laten maken

Naast websites bieden wij ook de mogelijkheid om een WordPress webshop te laten ontwikkelen. Als WordPress internetbureau creëren wij moderne, winstgevende en professionele webshops. Automatisering, SEO en conversieoptimalisatie (CRO) spelen een cruciale rol, zodat je webshop eenvoudig te vinden is en goede resultaten behaalt. Werk samen met JKC Media voor het laten bouwen van jouw webshop

Huisstijl ontwerp kosten

Een eerste indruk maak je maar één keer, en die moet indrukwekkend zijn. Een professionele huisstijl is daarom van essentieel belang voor elk bedrijf. Met een huisstijl bepaal je jouw uitstraling en laat je een blijvende indruk achter bij je opdrachtgevers. Als internetbureau in Eindhoven bieden wij niet alleen webshop- en websiteontwikkeling, maar verzorgen wij ook complete huisstijlontwerpen, inclusief een logo laten maken. Je vindt de kosten voor een huisstijlontwerp op onze website.

Content/teksten laten schrijven voor website

Een website moet natuurlijk worden gevuld met relevante en actuele content. Het schrijven van content voor websites behoort eveneens tot onze diensten. Heb je behoefte aan hoogwaardige SEO-content voor je bedrijfswebsite? Wij schrijven diverse soorten content, variërend van webteksten tot blogs en contentkalenders voor sociale media. SEO speelt hierbij een grote rol, zodat de content waardevol is voor jouw bedrijf. Wil je website teksten laten schrijven? Laat het ons weten, en wij gaan voor je aan de slag. Daarnaast voeren wij uitgebreide SEO-campagnes uit om je online zichtbaarheid te vergroten.