Technisch uitzendbureau Inventus

2023-07-13
-

Inventus: uitzenden, detacheren en werving & selectie

Het doel van het team van Inventus is een goede match creëren tussen kandidaten en opdrachtgevers. Verbinding staat centraal bij dit uitzendbureau in Etten-Leur. Al meer dan 15 jaar inmiddels schakel je Inventus in voor detachering, uitzending en werving & selectie. Het team haalt het beste in je naar boven en zorgt dat je daarin blijft groeien in je werk. De intercedenten kijken met een frisse blik mee in je zoektocht naar een nieuwe baan of nieuw personeel als opdrachtgever. in Etten-leur en omliggende regio’s zoals vacatures in Brabant.

Door het uitgebreide netwerk in de regio zoeken de intercedenten voor iedere kandidaat de geschikte plek, bijvoorbeeld wanneer ze zoeken naar werk voor studenten. Er zijn niet alleen vacatures te vinden in Etten-Leur, maar ook in Breda, Moerdijk,  Zevenbergen, Rucphen, KlundertRoosendaal en Oud Gastel.

Opdrachtgevers kunnen bij Inventus de Talenten Motivatie Analyse inschakelen bij de sollicitatieprocedure voor hun vacature. Zo wordt de zoektocht naar de ideale kandidaat makkelijker en inzichtelijker. Met deze analyse komen we namelijk achter de drijfveren en talenten van kandidaten. Zo is de match tussen bedrijf en kandidaat nog beter te maken. Wat er uit de TMA komt nemen we namelijk mee in bijvoorbeeld beroepskeuzes, selectievragen, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken.

Inventus: gevestigd in Etten-Leur

Benieuwd naar onze vacatures als uitzendbureau? Je vindt ze allemaal op onze website. We hebben een flink aantal banen openstaan, zowel vaste banen als parttime banen en werk voor studenten. Schakel Inventus in bij de zoektocht naar werk of personeel in Etten-Leur of in de omliggende regio’s, bijvoorbeeld voor een vacature als administratief medewerker in Etten-Leur. Met het grote netwerk is de match tussen kandidaat en opdrachtgever zo gemaakt. Denk aan werk in Etten-Leur en omgeving zoals agrarische vacatureslogistieke vacaturesvacatures als magazijn medewerker, een commerciële baanlogistiek medewerker, productie medewerker, een magazijn medewerker vacatureoperator of heftruck chauffeur.